Τρόποι Αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα Έξοδα Αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ*
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ KΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το κατάστημα εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας των δύο ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ


ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τη 13:00 φεύγουν από εμάς την ίδια ημέρα και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνει η εταιρεία ταχυμεταφορών. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τη 13.00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή παραδίδονται το νωρίτερο Δευτέρα.


*ΚΥΠΡΟΣ

Σε εβδομαδιαία βάση οι παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Τετάρτη και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 3-8 εργάσιμες ημέρες για το κόστος αποστολής θα ενημερώνεστε μέσω e-mail.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από το site μας απλά με το να συνδεθείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ και να πατήσετε προβολή στην αντίστοιχη παραγγελία σας.
 

 

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Εντός Αττικής

1-2

2,00 €

2,50 €

Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα

1-3

2,00 €

2,50 €

Δυσπρόσιτες Περιοχές*

3-5

2,00 €

5,00 €

 

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.


Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.